City by DSK мобилно

Мобилно приложение </br> City by DSK

Плащането с твоята безконтактна кредитна или дебитна карта Visa, Mastercard или Maestro, издадена от всяка банка или финтех компания в страната или чужбина, директно в наземния градски транспорт на София, никога не е било по-лесно. Просто доближи своята карта до валидатора, разположен до всяка врата в автобуса, трамвая, тролейбуса, електробуса или в крайградския автобус и при сигнал за  успешно плащане тя се превръща в твоя превозен документ.


Мобилното приложение на ДСК Мобайл
City by DSK можеш да свалиш и инсталираш тук: 

Apple Store Button     google-play


След като регистрираш своята безконтактна карта в City by DSK, мобилното приложение ще ти даде възможност да проследяваш историята на пътуванията и плащанията си. Чрез приложението ще можеш да се информираш също и дали са платени всички задължения към транспортната система с регистрираната от теб карта. Ще можеш също да видиш дължимата сума и да инициираш плащането ѝ.

За регистрацията в приложението ще получиш еднократен код чрез SMS на посочения от теб мобилен номер. При регистрацията на картата е възможно банката издател на твоята карта да изиска въвеждане на твоята 3D парола. След успешна регистрация, платежната карта ще бъде свързана с електронния превозен документ, който е закупен с нея и ще имаш достъп до превозната си история.

Платежната инфраструктура, осигуряваща възможността за приемане на плащания с всяка Visa, Mastercard или Maestro карта в публичния градска транспорт на София, е реализирана от Банка ДСК и ДСК Мобайл, като част от проекта за единна система за електронна таксуване на Център за градска мобилност.

 

Как да използваме мобилното приложение City by DSK?1. Инсталирайте и активирайте приложението

Изберете местоположение, за което искате да използвате приложението. След активирането на City by DSK ще можете да го променяте при необходимост.


Ще получите SMS с код за активация. Запознайте се с общите условия за използване на приложението, след това ги приемете. Въведете код-а от SMS-а, който сте получили и си създайте парола.

Активиране на City DSK

плащане с карта City DSK

2. Създайте код за достъп до приложението от 4 цифри

Това е кодът, който ще използвате, ако не активирате опция за вход с биометрични данни в приложението. Ако устройството Ви позволява вход с биометрични данни, нашата препоръка е да използвате тази опция. 


3. Въведете банковата карта

За да бъде завършен процесът по регистрация на банковата карта, ще бъде осъществена транзакция от 1 стотинка, която ще получите обратно веднага след като регистрацията приключи.


4. Анализи и Информация

В меню История можете да прегледате отново всички плащания, да ги филтрирате по дати, профили, карти и статуси, както и да правите анализ на Вашите пътувания с безконтактните Ви банкови карти.


В менюто Настройки можете да променяте местоположението, езика на приложението, да активирате и да деактивирате вход с биометрични данни и да откриете помощните насоки за приложението.

Analytics iOS